Γιάννης Συράκης

Γιάννης Συράκης

yiannis syrakis reload hotel sales

Ο Γιάννης είναι επαγγελματίας του τουρισμού περισσότερο από 20 χρόνια. Δραστηριοποιείται ως σύμβουλος ξενοδοχείων και καταλυμάτων σε θέματα Online Πωλήσεων στη Reload Hotel Sales Management. Ξεκίνησε την καριέρα του στα ξενοδοχεία, σπούδασε Τουριστικό Management και συνέχισε με μεταπτυχιακό στο Destination Management στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Η εμπειρία του σε διεθνείς και Ελληνικές ξενοδοχειακές αλυσίδες, όπως η Intercontinental και η Aldemar Resorts, συνεχίστηκε με επιτυχημένη πορεία 9 ετών στη Booking.com.  Εκεί ασχόληθηκε με τις online πωλήσεις ως Account Manager και ως Team Leader σε ομάδες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η ανάπτυξη των online πωλήσεων των ξενοδοχειακών μονάδων σε όλα τα επίπεδα είναι το πάθος του, το οποίο αναπτύσσει μέσω της Reload Hotel Sales χωρίς να σταματά να μαθαίνει και να εξελίσσεται μέσω των συνεργατών του και των επαγγελματιών του κλάδου.

Πιστεύει ενεργά στην εκπαίδευση και στην ανταλλαγή γνώσεων, μιας και ταυτόχρονα διδάσκει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του τουρισμού στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και συνεργάζεται με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη δημιουργία προγραμμάτων e-learning.

LinkedIn

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart