Γιώργος Γιαννιός

Γιώργος Γιαννιός

yiorgos yiannios reload hotel sales

O Γιώργος ξεκίνησε την καριέρα του στον τουρισμό το 1992. Στην καριέρα του από τον ξενοδοχειακό κλάδο μέχρι το 2005, εργάστηκε σε διάφορες θέσεις, όπως Waiter, BartenderFront Desk Clerk, Reservations Manager, Front Office Manager, σε επιχειρήσεις εσωτερικού αλλά και στο εξωτερικό.  Μερικοί από τους εργοδότες του ήταν οι αλυσίδες IΗG, Divani Collection Hotels, Grecotel.

Αργότερα εργάστηκε στην εταιρία Hospitality Integrated Technologies (HIT S.A.), παρέχοντας υποστήριξη και εκπαίδεση στο γνωστό ξενοδοχειακό πρόγραμμα (PMS) Protel.

Το 2008 ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας της Βooking.com στην Ελλάδα. Στη Booking.com εργάστηκε ως Αccount Manager, Senior Account Manager & Area Manager, εποπτεύοντας Αττική, Κύπρο, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Ιόνια Νησιά και Κρήτη.

Κατέχει πτυχίο Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων από τα ΤΕΙ Αθηνών, Δίπλωμα Εξειδίκευσης στο F&B από το American Hotel & Lodging Association, Δίπλωμα Εξειδίκευσης σε Διοίκηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.

LinkedIn

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart